Suojelusenkeli

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Minä ikävöin suojelusenkeliäni
yön pimeinä tunteina
kun kipu kiertää ympärilläni
rikkoutumatonta kehää

kehrää korvaani
kuin kissa kermakupilla
sivelee kylmillä sormillaan
poskeni pehmeää nukkaa
henkäilee kasvoilleni kalmanhajua
tunnista toiseen

painautuu kiinni ihooni
jäädyttäen vartaloni suolapatsaaksi
sydän hakkaa, sydän hakkaa
vaikken enää tunne sitä
kaiken tämän kylmyyden
keskellä

Minä ikävöin suojelusenkeliäni
yön pimeinä tunteina
kun kipu kiertää ympärilläni
rikkoutumatonta kehää

sulkee sydämeni pimeyteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot