Yksinäisyys on minun

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Enkä minä saa enää henkeä
kun tämä kirottu yksinäisyys
kietoo kohmeisia sormiaan kaulani ympärille
pirullisesti kuiskii korvaani

sinä et kenellekään merkitse
et koskaan tule merkitsemään
minä tulen olemaan
sylissäsi elämäsi loppuun asti
eikä sylisi koskaan tunne toisen ihmisen lämpöä
vain minä, vain minä

Ja sylini on täynnä kylmyyttä
huulillani polttavaa jäätä
silmissäni huurteisia kuurankukkia
kylmä yksinäisyys sydämessäni
muuttaa kaiken tuskaksi, kylmäksi
vetää minut mukanaan pimeyteen
viimeisinä sanoina kuulen

Sinä et kenellekään merkitse
et tule merkitsemään
minä vien sinut mukanani kotiini
josta et ikinä tule lähtemään pois
minä, minä tulen olemaan
elämäsi rakastettu

Kyynel poskellani jäätyy
silmät sulkeutuu

Yksinäisyys
Yksinäisyys on minun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot