Sinä tiedät

Runoilija Kahlittu83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paikkani on nyt juuri tässä missä olen onnellinen :)
 

Sinä tiedät,
miten paljon olen kokenut pahuutta ihmisten.
Sinä tidät,
miten olen menettänyt kaikkien rakkauden.
Sinä tiedät,
että vielä pystyn rakastamaan.
Sinä tiedät,
että pystyn vielä kaipaamaan.
Sinä tiedät myös,
miten helppoa on satuttaa minua.
Sinä tiedät myös,
että rakastan liikaa sinua.
Sinä tiedät myös sen,
irti yritän sinusta kovati päästä.
Sinä tiedät myös sen,
haluaisin itseni sinun rakkaudelta säästää.
Joten anna minun elämääni yksin nyt jatkaa,
kun en vielä ole pitkällä tätä matkaa.

Selite: 
Minun tilanteeni on vielä tuore eron kannalta ja tahtoisin kovasti päästää irti ja jatkaa elämääni mutta miksi minulle ei anneta sitä mahdollisuutta....? Ehkä en vain vielä ole tarpeeksi vahva...
Kategoria: 
 

Kommentit

Myös minä tiedän, mistä tässä puhelet....kaikesta kivusta, epätoivosta ja tuskasta, siitä minäkin tiedän jotain. Tiedän, että tahtoisit rakastaa häntä sellaisena, kuin toivoisit hänen olevan...olet nähnyt hänessä pilkahduksen hyvää, rakastettavaa. Mutta niin kauan kuin hän ei ymmärrä miten sinua satuttaa, SIIS TODELLA YMMÄRRÄ, niin kauan hän jatkaa. Hän kenties kuvittelee, että näin voi jatkua loputtomiin...ei hänellä ole tarvetta muuttaa itseään. Mutta sydämestäni toivon, että sinulla on.
Että kasvat vahvemmaksi, ja viimein ymmärrät, miten kallisarvoinen ja tärkeä olet. Että ymmärrät elämässä olevan sinua varten loputtoman määrän onnellisuutta ja hyviä asioita, vain sinua varten!

Tämä kaikki mitä olet kokenut, se kasvattaa sinua sitä päivää varten, jolloin astut tukevasti omille jaloillesi ja ymmärrät oman arvosi. Sinun sydämesi voi tästä kovettua...tai sitten se voi kasvaa edelleen.

Kätten ja sydämen voimaa ystäväni sulle toivotan, sekä siunausta jokaiselle päivällesi.

 

Käyttäjän kaikki runot