Joulun lahja

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jouluna on mukavaa, saa pakettiinsa kurkistaa.
Mitä sieltä löytyykään, kenties jotain pehmeää.
Villasukat ja viltti lämpöinen, kaulahuivi ja pipo samanvärinen.
Lapset tykkää paketeista kovista, rakennussarjoista ja liikkuvista junista.
Mukavaa olisi myös saada sen, lautapelin koko perheen yhteisen.
Suklaakonvehdit ja herkut muut, makeaksi laittaa meidän suut.
Silti tärkein muistetaan, mitä tahansa paketista tuleekaan,
niin tärkein saamamme lahja on, yhteinen ja onnellinen joulu verraton.

Selite: 
Lahjaisaa joulua ja mukaansa tempaavaa uutta-vuotta kaikille! ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin riimitelty joka sana asiaa,eipä ole tuo aika kaukan.

hyvä jouluruno, silti yhdessäolo aina tärkein

Eipä aikaakaan, kun tuo kaunis aika taas koittaa. :))

 

Käyttäjän kaikki runot