Tähdenlento

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuskelin ulkona kerran,
ihan vain hetken verran.
Lunta tuiskui valkeanaan,
miljoonia hiutaleita leijaillen vaan.
Tuiskun lomasta nähdä sain,
kun tähdenlento loistokkain
riensi pitkin taivaankantta
ja vaikka oli lumipyry sankka,
nähdä sain sen kauneuden,
kullanhohtoa kimaltaen.
Pian oli poissa tähdenlento,
tuo uljas, kaunis, siro, hento.
Itsekin nousin paikaltain,
kotia kohti tallustin vain,
sillä Joulun rauhaa, kauneutta,
on hyvä läheisten kanssa juhlia.

Selite: 
Tämän vuotinen joulukorttiruno. Rauhallista Joulua ja räiskyvää Uutta-Vuotta kaikille! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on kaunis! Pidän!

Kaunis, näin alkukesälläkin luettuna.

 

Käyttäjän kaikki runot