Laulujen laatikko

Runoilija teuwhou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaukana pohjoisen vuoren taa,
mistä aamuaurinko kajastaa,
on metsä tiheä, vaikeakulkuinen,
ja suuri hämärä luola takana sen.
Syvällä perällä luolassa on,
laatikko puinen ja suunnaton.
Mitä lukitusta laatikosta löytyä saattaa?
Ei aarteita, timantteja tai kultalaattaa.
Kas joululauluja kauniita sisältää,
ja on täynnä laatikko puinen tää.
Ne kerran vuodessa sieltä vapauttaa
vanha tonttu-ukko pienellä avaimellaan,
ja ihmisten keskuuteen laulut rientää,
ja jokaisen ihmisen luota toiselle kiertää.
Joulun jälkeen laulut takaisin palaa
laatikkoon ensi vuotta odottamaan.
Siis laula jouluna kyllyydestä sydämen,
on juhlamieli meillä silloin ainainen.

Selite: 
Lauluntäyteistä Joulua ja rytmikästä Uutta-Vuotta kaikille! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

Hyviä juhlia myös sinnepäin.

 

Käyttäjän kaikki runot