Nimetön

Runoilija dissasociative

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shoot myself to love you
If I loved myself I'd be shooting you
 

Muistelen sua hymyillen
Kevyesti
Jokin tuntuu mun sisällä oudolta, siinä lähellä sydäntä
Painavalta

Kaksi yötä...
...Tuntuu vuodelta

Teeskennelty hymy

Miten olen voinutkaan elää ilman...
(sua, sun kosketusta, suudelmia)
...tätä tuttua tuskaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot