Maailman paras äiti

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Olen pukeutunut pitsiin,
laitat käden lanteisiin.
Sanot, olen kaunis,
uskon sanoihis.

Lohduttavaa on tietää,
et en yksin jää,
sanot, et oot valmis,
uskon sanoihis.

Kunnes tulee päivä,
kun et olekaan.

(Kertsi):
Ja minä menetän lapset,
menetän jokaisen,
eikä he tiedä mun nimeä,
ei sillä ole väliä.
Se joka heitä pitelee,
ei ole heille
äiti todellinen,
mutta silti on
paras mahdollinen.


Kaunis ilma tänään,
tuuli tuntuu hyvältä,
minä tein oikein,
tiedän sen.

He elävät perheessä,
oi niin hyvässä,
minä tein oikein,
tiedän sen.

Tulee vielä päivä,
kun uskon sen.


Ja minä menetin lapset,
menetin jokaisen,
eikä he tiedä...


Minä olen maailman paras äiti,
kun päästin irti.

Tulee vielä päivä,
kun he kyselee.


Kertsi

Selite: 
Joskus sellainen on hyvä äiti, joka tietää, ettei hänestä ole äidiksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertomuksessasi on paljon elämänviisautta. 
Äitihän se kaiken määrittää
Niin koskettava. Vaikka on totta tuo mitä selitteessä kerrot, ei se poista sitä kipua, mitä tuntee luopuessaan...
Tulipas haikee olo lukiessa. Hyvä sanat .... olisi kiva kuulla laulettuna.
 

Käyttäjän kaikki runot