Enemmän kuin entinen

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 

Tasan vuosi sitten luotasi lähdin,
sinulla on uusi, niin minullakin,
ja kerrankin,
hymyt on aitoja, kummankin.

Viimeinkin sain sisäistä rauhaa,
en enää kanna sinulle kaunaa,
enkä vihaa.
Ei oltu syyllisiä kumpikaan.

Vaalin kaikkia yhteisiä muistoja,
niitä hiljaa lausuttuja mantroja,
jopa taistoja,
mistä kumpikaan ei kerännyt voittoja.

Kuka olisi uskonut,
että toivon sinulle kaikkea hyvää,
vaikka olen sanonut,
”inhoan sinua” ja ”vitun kusipää”.
Tarvitsin kai aikaa,
ollakseni enemmän kuin entinen.
Nyt toivon vaan,
että olisit onnellinen.

Selite: 
Vuoden mittainen kylmäsota erään kanssa sai päätöksensä tänä viikonloppuna. Olen helpottunut!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä juttu, oikein hyvä...vihalla ja katkeruudella ei voita mitään, häviää vain. Hyvä runokin : )

Vahvoja tunteita viestivä runo.

Vuosi elämästäon vähän. mutta
joskus se voi olla paljon.

Hyvä runo!

Vahva, kaunis sanainen runo. :)

Mahtava runo... kosketti minua syvältä ja kovaa! Itse tarvitsen vielä aikaa ollakseni entinen, mutta onnea sinulle että pystyt siihen! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot