Taivaan menetin

Runoilija Jukebox

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.1.2022 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.7.1995

 
Hengitän syvään,
yhtään en osannut pelätä.
Välitä minusta,
sivusta katsominen ei riitä,
kiitä meitä tästä päivästä,
elämästä.

Kaunis olet kyllä,
yllät korkeimpiin tähtiin.
Lähdin hetkeksi,
luokseksi tulen silti juosten.
Muuten en ole minä,
ikinä.

Jos siivet tekee enkelin,
niin nämä haavat tekee musta
soturin.
Viimeinen pystyyn jäänyt,
kaiken kokenut, liikaa nähnyt.
Jos virheet tekee helvetin,
niin teoillani taivaan
menetin.


Etsin jotain pyhää,
mitä en ole vielä tahrinut.
Sinut unohdin,
odotin sinun jäävän kotiin.
Sotiin vei mun tie,
hei hei.

Hei, hei

Kertsi

Jos virheet tekee helvetin,
niin teoillani taivaan menetin.
Selite: 
Nuoruuden muistelua myöhään illalla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No jopas! Luin tämän monta kertaa yhdeltä istumalta, enkä voinut olla palaamatta takaisin. Niin kauniin kipeää, mutta toisaalta toteavaa ja kaunistelematonta, sinulle ominaiseen tapaan. Ja silti (ainakin minun tulkintani mukaan) tässä on jokin uusi sävy, pieni erilainen kaiku aiempiin teksteihisi verrattuna ja se pysäyttää pidemmäksikin aikaa makustelemaan. Tämä on täynnä hienoja oivalluksia, tykkään siitä, että tässä on selvästi mukana jotain omakohtaista ja tästä välittyy hyvin vahvasti juurikin se haikeus. Aivan huikea kokonaisuus! 
Synkkää muistelua. Kaikki muuttuu vielä iloksi, tai on muuttunut jo. 
Taitavia riimejä
 

Käyttäjän kaikki runot