Harmaata kohinaa

Runoilija shiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yläasteen fysiikan tunnilla kerrottiin,
että ääni kulkee 340 metriä

sekunnissa

Vuosia myöhemmin
ajattelen, toiveikkaana
että ehkäpä tällä logiikalla

särkyneen sydämeni helinä

on pian,
aivan näinä päivinä

vain marsilaisten murheellista musiikkia

Selite: 
Klo 03:34
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Etenkin loppu oli oivanhauska :)

Mainio.

 

Käyttäjän kaikki runot