En saa häntä mielestäni

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

On yksi asia joka sinun tulisi tietää

saat sen kappaleen kuulostamaan niin uudelta

Olet tainnut tietää koko ajan

saat tämän tunteen muuttamaan minua

Menen sanattomaksi juuri silloin
kun minun pitäisi kertoa kaikki
mutta kun kaikki on niin epäselvää

          sinun olisi parasta lähteä nyt, sanomatta hyvästejä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot