Nimetön

Runoilija Catalyst

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.1991

Pitäkää tunkkinne, rakkausrunot. En ala maksamaan.
 

Maalaa minut sanoillasi kauniiksi
niin lupaan pysyä vain sinun vierelläsi

samanlaisena elämäni loppuun asti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot