Nimetön

Runoilija Catalyst

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.1991

Pitäkää tunkkinne, rakkausrunot. En ala maksamaan.
 

Minulla ei ole tikittävää kelloa
räpytän silmiä viisareiden tahdissa
tik tak tik tak
Voi olla että meni tunti, päivä
tai sitten vain neljä sekuntia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

minimalismia eli hyvä

lyhyesti kerroit kaiken mitä täytyi. Upeaa ja jotenkin pystyn eläytymään tähän. Loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot