Nimetön

Runoilija Catalyst

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.1991

Pitäkää tunkkinne, rakkausrunot. En ala maksamaan.
 

Tälläisina päivinä, hetkinä
kun voi juoda kahvia aurinkoisella parvekkeella
syödä mitä haluaa ja polttaa tupakkaa
selailla lehteä ja nukahtaa jos huvittaa;
jos kaikki voisi jatkua näin,
ehkä elämä olisi ihanaa.
Jos ei tarvitsisi pelätä,
milloin pomo soittaa taas kysyäkseen, miksi en ollut töissä;
milloin äiti tajuaa, ettei kaikki olekaan hyvin;
milloin rahat loppuu tai terveys pettää.
Ja jos ei tarvis miettiä,
saanko mä sitä lääkäriaikaa
pystynkö mä puhumaan siellä
ja ennen kaikkea
mitä sitten tapahtuu
Ja voinko mä koskaan päästä ylös tästä
tuleeko joskus aika
kun voin käydä töissä yli puoli vuotta putkeen
voinko joskus tehdä suunnitelmia kuukausien päähän
voinko joskus vielä
unelmoida.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot