Nimetön

Runoilija Catalyst

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.1991

Pitäkää tunkkinne, rakkausrunot. En ala maksamaan.
 

Vihaan teitä kaikkia.
Teidän typeriä hymyjä ja sanoja.
Tahtoisin leikata ne irti teidän kasvoilta.

Vihaan teitä kaikkia,
teidän ihania hymyjä ja sanoja.
Asioita jotka ei kai koskaan olleet tosia.

Julmuuksia lausutte vailla katumusta.
Luulette, mutta ette saa armahdusta.
Enää en nöyristele. Avoimesti vihaan. Teitä kaikkia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot