...

Runoilija EnKeLi-91

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää...
 

Olet kuin pukko haavassa..
Kierrät itseäsi koko ajan syvemmälle, kun kerrot lähteväsi pois..
Kiedon itseni ympärillesi ja sanon ettet saa lähteä pois.
Voi kuinka paljon toivon sitä, että uskoisit minua.
Haluan olla kanssasi niin kauan kuin mahdollista et sinä mihinkään saa mennä..
..et vielä.
Haluan vielä nähdä kauniin hymysi ja haluan vielä kokea hellän kosketuksesi.
Haluan olla lähelläsi..
nyt ja aina..
Älä mene!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ymmärrän tätä runoa.

 

Käyttäjän kaikki runot