Nimetön

Runoilija EnKeLi-91

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää...
 

Itkin, kun näin sinun juoksevan pois.
Olit kuitenkin minulle tärkeä ihminen.
Valitsit toisen tien ja lähdit pois.
Vaikka kaikki se jäänyt on taa, niin kohdataan me aina uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot