Nimetön

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sininen usva
leijailee pellon yllä
onko jo aamu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Parhaat hetket päivässä ovat ne kun ei tiedä onko päivä vai yö.

 

Käyttäjän kaikki runot