Kevään henkäys

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kevään ensi perhonen
niin kaunis sitruunankeltainen.
Niityn yli pyörähteli
melkein minuun törmäsi.

"Minne menet pienoinen?"

Hän virkkoi aavistuksen hymyillen:
"Enpä kerro määränpäätä
mutta on luvattu hyvää säätä".

Ja tuulen kanssa tanssien
vei mukanaan pienen arvoituksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan keväinen runosi!
Sai hymyn huulilleni, kun juuri tänää katselin sitruunaperhosten tanssia ja tietysti koirani yliriemukasta hyppelyä niiden perässä! Taitaa olla kevättä rinnassa..

Ihanan arvoituksellinen.
Onnittelut päivääsi !

Ihanuus tämä siivekäs !
:)

Suloinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot