en elä

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos kyynel
yhtyy virtaan
ja vie terveiseni
toiseen iltaan
ehkä siellä
tapaa rakkaani
ja kietoo
tuskan, kaipaukseni
yllesi kuin mustan hunnun
poltinmerkin, kivun tunnun
niin sinäkin tunnet sen
tuhon aallon vihon viimeisen

en enää elä vuoksesi
rakkaani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot