Sinä

Runoilija nutshell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä
seisoit siinä
valoa vasten
tuskin uskalsin
katsoa
koskea
hengittää

hetkeksi mitään ei ollut
mikään ei liikkunut
paitsi sydämessäni
tuhat ajatusta
tuhat unelmaa

millään ei merkitystä
millään ei väliä
paitsi kaikella
sinulla
hetkellä
minulla

ikuisuutta
ei ollut
ei mitään
paitsi sinä
kun seisoit siinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne, kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot