sinä vain

Runoilija stranger-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ulkoa kova sisältä herkkä ja särkynyt
 

kuinka kaipaankaan sinua tämä on aivan ihmeellistä.
miksi en saa sinua mielestä kaikki ajatukset johtavat sinuun.
en pysty keskittymään muutakuin sinuun.
sydän hakkaa jalat vapisevat keho tärisee.
kaikki johtuu sinusta voiko tämä olla todellista.
tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt.
pystyn kaiken muun sulkemaan pois mutta sinua en, enkä tahdokkaan. olet jotain aivan ihanaa mitä olen odottanut.
olet valo kaiken tuskan keskellä. olet kaikki mikä saa minut taas jaksamaan eteen päin <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista se on,kun rakastuu.Ihanaa!

 

Käyttäjän kaikki runot