Rakastunut.

Runoilija zane

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutustu! "
 

Luulin etten enää pystyisi rakastua.


Kuinkas kävikään, tapasin tytön jonka hymy säteili aurinkoa

suusta soljui korvanautintoatuottavaa enkelten laulua.



En uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä

Ennen kuin se tapahtui omalla kynnyksellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ihana ihastuminen, joka vie aina jalat alta :) Pidin tästä kovasti.

Rakkaus voi leimahtaa miten hyvänsä, myös tällä tavoin.
Kun se tapahtuu "omalla kynnyksellä" niin siitähän on helppo nostaa rakkaansa saman tien kynnyksen yli. :))

 

Käyttäjän kaikki runot