VAATIMUKSET

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

VAATIMUKSET

kuka vaatii, mitä vaatii
olemmeko vaatimassa
oikeassa asemassa
antamassa aina neuvot
oikeat ja sivistyneet

jos on ihon väri eri
taikka usko erilainen
olemmeko oikeutettu
sivistyksen nimeen sanomassa
toiset aina polkemassa

unohtuuko ihmisyys
oman uskon perusteet
joka meille sanoo;
anna arvo jokaiselle
ihmiselle pienimmälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilaisuus aiheuttaa pelkoa ja ylenkatsetta vielä nykyaikanakin. Tärkeistä asioista runoilet.
Mukavaa syntymäpäivää.

Tunne oma arvosi ja anna arvo toiselleki. Huokuu runostasi

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo