Aamu

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

AAMU

aamulla taas herään, vai heräänkö
onko käynyt kummasti
jatkuuko uni yöllinen
jatkuuko kummallinen valve
ehkä olen hullu

kotini ei anna unta rauhaa
antaa mielen levottoman
tuo yön painajaisen
painajaisen nuoruuden

onko asunto väärä
täynnä kumman kummituksia
ne tuo mieleen nuoruuden
katumuksen elämän

näinkö meidät luotu on
kantaa tuskaa virheiden
millä minä korjaisin
anteeks antaisin;
vain itsellein

eihän ole järjen häivää
kantaa katumusta elämän
katkeruutta suurta
joka mielen järjen vie
tuo vain harmaan päivän

haluanko olla vanhus tuleva
katkera kuin hiillos palava
millä solmut avaisin
katkeruuden kadottaisin
tieni tasoittaisin

Selite: 
Näen unia paljon nuoruudesta nykyään
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo