Kännykkä

Runoilija mukula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukulasta kasvaa rakkauden Nuppuja
 

Kännykkä

kännykkä tuo kumma kapula
miksi sitä kannan
yksin pieni kapula
saa kuulla kummat viestit
ihmeelliset sanomat
aiheet kaikki
tuskan, pelon, ilon, rakkauden

ei kerro aina totuutta
kertoo pienen pisaran
vain totuuden siemenen

jos pääsis sisään kallon
kapula tuo; itkis, nauras
ei kestäis

on se ehkä onnen antanut
monelle sen tuonut
tuonut myös sanoman
kuoleman ja eron

onko meidän pakko kuulla
pakko nähdä
kaikki sillä sekunnilla
kokea niin kiihkeästi
kaikki minkä kuulla voisi
huomenna tai ensi vuonna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä näkökulma aiheesta, pidän!

Hyvästä aiheesta oot runon kirjottanu :)
Harva keksisi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
mukula Aamu 21.10.2009 0 Runo
mukula Jumala 21.10.2009 2 Runo
mukula Kännykkä 17.10.2009 2 Runo
mukula Kevät 17.10.2009 0 Runo
mukula Matto 21.10.2009 0 Runo
mukula Nuoresta Vanhaksi 20.10.2009 2 Runo
mukula puolukka 19.10.2009 2 Runo
mukula Rakkauttako 26.10.2009 1 Runo
mukula Tuska 20.10.2009 0 Runo
mukula VAATIMUKSET 30.10.2009 2 Runo