Iltojen lapsi

Runoilija alafair

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen iltojen lapsi.
Olen syntynyt silloin, kun
aurinko länteen laski
kehränsä kiilloitetun.

Olen varjo joukossa valon.
Olen aavistus tähtien.
Sisar sinervän palon -
olenko ikuinen.

Selite: 
Silloin, kun olin kovin nuori...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot