Myrskylyhdyn valossa

Runoilija Beatrize

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2016 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
13.8.1987

 

Elokuun lämmin pimeys
Myrskylyhty ja me

Vesilinnun laaleloa
hiljaa kuuntelemme

Höyryävä iho
Oodi saunalle

Elokuun lämmin pimeys
Myrskylyhty ja me

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin.

Myrskylyhdyn valo tuntuu Pehmeältä.
Samoin runosi, Lempeän Pehmeältä.

Pidin.

Pidin.

Myrskylyhdyn valo tuntuu Pehmeältä.
Samoin runosi, Lempeän Pehmeältä.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot