Ikävöin lintuja

Runoilija Beatrize

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2016 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
13.8.1987

 

Sisälläni tuulee
Etsin hiljaisuudesta
onnen sanoja

Ulvoo avaruus
Vaan hiljaa,
hiljaa on sydämeni

Ikävöin lintuja,
jotka piirtävät sieluuni runoja
Lintuja kirjavia,
jotka riisuvat harmaasta
Odotan lintuja
ja kevättä sydämeeni

En muista, mitä rakastan
Olen vuotava pilli

En muista, mistä laulaa
Ajelehdin vanhalla veneellä

Odotan hiekkasärkkää,
jolta löydän linnunpesän
Versoaa uutta elämää

Kaislojen ritinää

Kaislojen ritinää>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kuvaus....luonto....ilma...äänet...kaunista!

Hieno kuvaus....luonto....ilma...äänet...kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot