Ikävä

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä, että olet pitänyt kilpeä minulle.
Ikävä, että olet ikävissäsi.
Ikävä, että olen ikävissäni.
Ikävä, että olemme riidelleet.
Ikävä, että olet onneton kanssani.
Ikävä, jos en saanut sinua onnelliseksi.
Ikävä, jos et halua katsoa kanssani samaan suuntaan.
Ikävä, jos et halua aina ja ikuisesti kanssani.
Ikävä, jos et halua halia minulta.
Ikävä, jos et halua rapsutusta minulta.
Ikävä, jos et halua minua.
Ikävä, jos et halua nukahtaa kainalooni.
Ikävä, jos et halua minun tuhisevan kaulaasi.
Ikävä, jos et halua minun hellivän sinua, kun olet sen tarpeessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot