Pelaaja

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lisää pettymyksiä toisensa jälkeen,
taisin suhun liikaa luottaa,
ja mikä tässä nyt onkaan lopputulos.
Ystävyys nyt mennyttä on,
eikä sitä enää takaisin saa.
Eikö sulla ole tunteita ollenkaan,
olinkohan ainoa uhri listalla.
Peliä sä vain pelaat,
tunteita et ollenkaan omista.
Kiitos sun, luota en enää kehenkään,
toivottavasti oot ylpee mitä sait aikaan.
Sua tahdo nähdä mä en enää,
siis hyvästi ja lähde vetää

Selite: 
Ystävän pyynnöstä hänelle kirjoitin tällaisen pätkän. Oot ystäväni tärkeä mulle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot