Rakkaus syttyi monen vuoden jälkeen

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensi suudelman sulta sain,
muistan sen kuin eilisen.
Vaikka siitä on vuosia.
Koskaan en olisi uskonut,
että olisimme jonain päivänä tässä.
Mutta silti tiemme kohtasivat,
ja rakastuimme toisiimme.
Päästää en aijo sinusta irti,
sillä olet nyt elämäni.
toivon että tiedät sen,
ainiaan sua rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän kauniita yllätyksiä! :)

Niin ja hyvää syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot