Varmoja asioita ei tiedä

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tunne läheisyyttäsi,
en tunne lämpöäsi,
enkä varsinkaan rakkauttasi.
Mutta sinussa on vain jokin lainen mangeetti,
joka vetää minua puoleesi.
Se voi olla ihan mitä vain,
sinun luonteesi,
sinun suloisuutesi,
sinun juttusi.
Mutta mistään en osaa olla varma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutu-asioissa on se hyvä puoli, että ne muistaa kauemmin ja kokee vahvemmin kuin järkiasiat;)

 

Käyttäjän kaikki runot