liian heikko miettimään

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan tuntea sinut,
tahdon olla kanssasi,
pitää sinua omanani,
jota mitä muilla ei ole,
olen ihastunut sinuun,
mutta sydämeeni sattuu,
asiat ovat liian vaikeita,
minun niistä itse päättää.
Anteeksi olen vain liian heikko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaudessa on joskus yksinäisiäkin puolia, tai ehkä enemmän ihmisenä olemisessa yleensä. Hieno runo;)

 

Käyttäjän kaikki runot