me erkanemme

Runoilija pilvipuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä on tapahtunut
kuka sinä olet?
miksi oikein olen täällä
mitä me tehdään
.. on tehty?

ja tärkeämpää: ketkä v*tun "me"?
onko tässä mitään järkeä
mikä minusta on tullut
tai sinusta

hurmaavasta hipistä
hulluksi hörhöksi
tämän lihansyöjän silmissä
muutu(i)t

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

nii-in.

hieno

nii-in.

 

Käyttäjän kaikki runot