elämän elementit

Runoilija colmimia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei elämästä selviä hengissä mut voit elää sitä niinkuin tykkäät!
 

yksinäisyys on ilmaa
ystävyys on happea
rakkaus on aurinko
ja viha on varjo
kaikkia kaikki tarvitsee
kaikkia kaikki saa

tarvitset ilmaa saadaksesi happea
tarvitset yksinäisyyttä saadaksesi ystäviä
tarvitset auringon luodaksesi varjon
elämän elementtejä

ovat kaikki nuo
aurinko ja varjot
happi ja ilma
ystävät ja rakkaus sekä
viha ja yksinäisyys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen samaa mieltä että kaikkia noita tarvitaan elämässä.
Hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot