elämä

Runoilija colmimia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei elämästä selviä hengissä mut voit elää sitä niinkuin tykkäät!
 

mikään ei voi estää,
kun jää alta pettää
kukaan ei voi auttaa
kun en saa ilmaa
potkii jalat jään alle,
umpikujaan syvälle.

en ollu avoin
en voinut mitään tehdä
en ollut hyvä
en tarvettasi nähdä
en täydellinen
en kertoja
luulin että riitti
ollessani minä.
nyt tiedän
nyt nään.
en riitä mä enää,
et jaksa yrittää
et nähdä mun naamaa
täytyy kai vaan jatkaa matkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää toimii. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot