toisen terroristi on toisen vapaustaistelija

Runoilija piru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä irti menneisyydestäs, niin saat tulevaisuuden
 

toisen terroristi
on toisen vapaustaistelija
sen jälleen tänään
huomata sain
kun joku yritti
turhaan tulla väliimme
suhteemme terroristi
tuo, kuka lieneekin
on oman elämänsä
vapaustaistelija
joka meidän onneksemme
epäonnistui tehtävässään
saada meidät eroamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
piru lavantakana 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru oppitunnilla 10.3.2011 0 Runo
piru toisen terroristi on toisen vapaustaistelija 11.3.2011 0 Runo