Nimetön

Runoilija piru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä irti menneisyydestäs, niin saat tulevaisuuden
 

kunpa edes kerran
voisin huuleni asettaa
sinun jumalaisille huulillesi
kunpa edes kerran
voisin syleillä sinua
ja unohtaa huomisen
elämän pahuuden
maailman tuskan
kunpa edes kerran
sinä rakastaisit minua
hetken verran
silloin voisin
kuolla onnellisena
toiveeni olisi kaikki täytetty
kerran sais ja kuolis pois
muuta en pyydä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru lavantakana 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru toisen terroristi on toisen vapaustaistelija 11.3.2011 0 Runo
piru oppitunnilla 10.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo