Nimetön

Runoilija piru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä irti menneisyydestäs, niin saat tulevaisuuden
 

ei aina voi ymmärtää
mistä tunteet tulee
ja mihin ne menee
kai sua liikaa rakastin
en halunnut luovuttaa toiselle
en pystynyt luottamaan
rakkauteesi ikuiseen
kai mua liikaa satutettiin
menneisyydessä
joka nyt jo tuntuu
edelliseltä elämältä
sen jälkeen kuolin
ja pääsin hetkeksi
sinun luoksesi
syleilyysi taivaaseen
nyt jo olen putoamassa
kovaa vauhtia suoraan helvettiin
ottaako joku mut vastaan
auttaako joku jaloilleni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru lavantakana 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru toisen terroristi on toisen vapaustaistelija 11.3.2011 0 Runo
piru oppitunnilla 10.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo