lavantakana

Runoilija piru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä irti menneisyydestäs, niin saat tulevaisuuden
 

näytät niin rajulta
lavalla ollessasi
yrität kaiken piilottaa
todellisesta sinusta
lavan takana
olet onneksi
jälleen oma itsesi
kun riennät syleilyyni
kuin millään muulla
ei koskaan olisi väliä
kuin sillä
että olemme yhdessä
ei ihmisten edessä
vaan lavan takana
ettei vain kukaan koskaan
meille tuottaisi
sellaista tuskaa
jonka ylitse
emme pääsisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
piru oppitunnilla 10.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru toisen terroristi on toisen vapaustaistelija 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru lavantakana 11.3.2011 0 Runo