Kahvilassa

Runoilija downstream90

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi tyhmältä tämä kuulostaa,
kun tiedät tunnettu on hetken vaan.
Mutten mielestäni sinua pois saa.
enkä sitä oikeastaan haluakaan.

Jännityksen muistan kai ainiaan,
kun odotin sinua tuohon kahvilaan,
pyysit tulemaan pihalle vastaan,
näin sinut ja yllätyin ainoastaan.

Syvälle silmiisi heti sukelsin,
kauniimpi olit kuin odotin,
hyvä että tervehtiä uskalsin,
siinä kaiken jo pilasin, näin pelkäsin.
Oma itseni olla halusin,
mutta ilmeisesti liikaa jännitin,
varautuneena sekavia selitin,
alkuunsa kaiken pilasin, sen tajusin.

Pöytään kun päästään istumaan,
syke korkealla on jo varmaan,
saat poskenikin punehtumaan,
kunpa sitä et sattuisi huomaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hauska ja suloinen runo, mutta tuntui jäävän vähän kesken? :)

 

Käyttäjän kaikki runot