kidutat minua

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se päivä, kun kosketit
minua ensimmäisen kerran
se päivä oli loppuelämäni
ensimmäinen päivä
eikä niiden loppua näy

ja ne päivät
ne päivät ovat pimeitä
loputonta järjettömyyttä
jatkuvaa tukehtumista

auringonvalo on pimeää
enkä tunne tuulta ihollani
mikään ei tunnu miltään

sinä palaat aina
kun alan päästää irti
miten hyvin osaatkaan sen

voi kunpa et koskaan olisi
ottanut minua syliisi
kun olin heikoimmillani
voi kunpa olisinkin osannut
kävellä tuolloin pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minulle on käynyt kerran näin, eikä se mukavaa ollut. Juuri kun ajatteli, että nyt tää loppuu niin toinen tuli ja voitti taas sydämen.. Lopulta onneksi sain voimaa lähteä.

Todella kaunis runo, tykkään sanavalinnoistasi ja tyylistäsi kirjoittaa muutenkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot