Vihdoin onnellinen

Runoilija VeriSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei huomiseen jääneet haavat kuin muistoiksi.
 

Pitkät keskustelut
Unohtunut ajan kulku
Ei se mitenkään voi olla jo kuusi
Kello vain valehtelee
Ahmii tunteja omaan napaansa

Aamun hetket
Raukeita ajatuksia
Helppo olla lähellä
Oletko varma ettemme
Ole olleet aina yhdessä

Hyvä olo nakertaa tajuntaa
Olen vihdoin kotona
Löytänyt kauneuden avaimen
En halua hukata sitä, ikinä

Onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana ihana runo!

Tästä tulee niin tsellekin sellainen onnellinen olo, saa kiinni tuosta hetkestä ja keon ahmimisesta :) Ihana ajatuks muuten.

ihana läheisyys ja rakkaus korostuu tässä runossasi :) onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot