Historia

Runoilija Cee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni naisenalku, jonka päässä liikkuu vaikka ja mitä.
 

Kolibrin korallinväriset höyhenet
Kimaltaen häikäisevät
Viidakon uumenien intiaanien jumalatkin kauneudellaan

Mykistäen tulevat sukupolvet
Iäisistä ajoista kertovien seinämaalausten edessä
Temppelin harhaanjohtavien käytävien varrella

Maailma on herännyt eloon uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja heti mielenkiinnon herättävä, ainakin tässä lukijassa.

Hyvin tämä runo tuo esiin totuuuden siitä, että aikaisemminkin on eletty ja osattu, herättämällä maailman uudelleen eloon.

Hyvää kerrontaa, olisi sitä jaksanut, vaikka pidempäänkin.

Tarumaisen mystinen ja kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot