Nimetön

Runoilija ratz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.10.2017 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi - siellä on koko elämäsi lähde. (Snl. 4:23)
 

ja sitten keväällä tuli sekin
päivä jolloin muistot
eivät enää olleet
niin totta

äiti saisi huutaa päivät läpeensä,
en kuulisi

eikä minusta jäisi edes
ryppyjä lakanoihin

näitä kyyneleitä ei tarvitse surra

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot