hautajaissävy

Runoilija ratz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.10.2017 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi - siellä on koko elämäsi lähde. (Snl. 4:23)
 

a
niin loppuivat sunnuntaipuhelut
kun iltapäivä kutsui takaisin
äidin ja isän luokse,

pitkästä aikaa

b
seinälle jäi kolmastoista

ja meille käsiin avaimet
jo viilenneeseen sydämeen,
surutaloon

c
kukat halusin sirotella mieluummin
jaloille jotta edes joskus
kantapäät tuntisivat ruusut,
olisi rauhallinen uni

d
sinä päivänä ei taivaaseen
ollut pitkältikään matkaa,

tie viitoitettu valmiiksi muistoilla

Selite: 
just wanted to say goodbye
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot