Kulunut kesä

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 
Elämme kuoleman vuodenaikaa
omituisen väriset lehdet
tippuvat rauhaisaan oksista
märkiin lätäköihin.

Viima pistää irvistämään
tyttö kietoo kaulahuivia tiukemmin ympärilleen,
ja pyyhkii siinä samassa
pienet
hohtavat helmet
silmänurkastaan.

Ja koittaa unohtaa sen kylmyyden
sisältäkin päin
ja toivoo
olis sydämessäkin aina lämpö rakkauden.

Vaan muistaa
se tämä kuoleva
ja märkä luontokin

Sen viime kesän kauneuden.


Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot