Painajainen

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Ihmiset ovat ilmeettömiä minulle
he kävelevät ohitseni
kuin minua ei olisi.
Sisällä kalvaa jokin syvä
kaipuu
joka ei nuku.
eikä häviä.

Ehkä jos en uskoisi
heräisin ja huomaisin
kaiken olevan
vain painajaista

mutta aina huomaan
etten nuku
olen vain yhä täällä.

joskus kun oikein kuuntelen
olen kuulevinani herätyskellon
mutta se onkin vain oma toivoni
joka kerta

pidätän hengitystä
ja nipistän.

Selite: 
Ei se katoa,kaipuus ei koskaan katoa..
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hieno runo, i like! <3

tämä on hieno runo, i like! <3

 

Käyttäjän kaikki runot